Deichmann

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-22:00

Szombat 10:00-22:00

Vasárnap 10:00-22:00

Kapcsolat

Nincs megadva

lc-waikiki duna plaza
Az üzletről

Deichmann – Cipődivat az egész család számára
Ha lábbelidivatról beszélünk, a DEICHMANN az első választás: a korszerűen berendezett üzlethelyiségekben lábbelik óriási választéka található az egész család számára: a gyerekeknek játékos, a fiataloknak divatos, a hölgyeknek és uraknak elegáns, az idősebbeknek kényelmes. Mit több, számos kiegészítő is kapható, mint például a táskák és derékszíjak. A DEICHMANN vonzó termékválasztékán túl kedves kollégái és kedvező árai is rendkívül meggyőzőek. A siker titka egyszerű: minőségi lábbeli mindig kedvező áron.

A divatprofik már tudják: a legújabb trendeket nem csak Milánóban vagy Párizsban találja meg az ember, hanem a világon közel 2800 Deichmann üzletében is!
Ha a Deichmannból vásárolsz lábbelit, biztos lehetsz benne, hogy nem hoztál rossz döntést, mivel csak a Deichmannál található cipő ennyire egyszerűen az egész család számára.

Biztonságos és ellenőrzött
Az ügyfeleinknek biztosított Deichmann minőség garantálása végett szakértőink a szállítókkal együtt határozzák meg a gyártási folyamatot. A külső vizsgáló intézetek, mint például a TÜV, nyomon követik a minőségi és környezeti elvárásoknak való megfelelés, amely a Deichmannál alapkövetelmény, és egyben sokkal szigorúbb, mint a hatályos jogszabályokban előírtak. Csak akkor vagyunk elégedettek, ha vásárlóink is azok
Elengedhetetlen, hogy munkánk végén vásárlóink elégedettek legyenek a termékeinkkel. Ezért minden termék vásárlása esetén egyszerű és tisztességes termékcserét ajánlunk, ha esetleg panasz merülne fel a termékekkel kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy visszatérítjük a termék árát – Németország teljes területén.

Elfogadott fizetési eszközök

Készpénz, mastercard, visa, maestro, visa electron.

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer
Egyéb információk

Nincs megadva