Inmedio

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-21:00

Szombat 10:00-21:00

Vasárnap 10:00-21:00

Kapcsolat

Nincs megadva

lc-waikiki duna plaza
Az üzletről

INMEDIO NÉHÁNY SZÓBAN
A Lagardere Travel Retail Romania portfóliójához tartozó egyik legismertebb márka, több mint 20 éve van jelen a román piacon. Kereskedelmi központokban, bevásárlóközpontokban és a Kauflandban több, mint 190 üzlethelyiséggel rendelkezik. A márka 2018-ban átszervezésen, újratervezésen ment keresztül, hogy a fogyasztók igényeinek és a piaci trendeknek a lehető legjobban meg tudjon felelni. Az új koncepció jobb átláthatóságot, nagyobb ügyfélélményt kínál, valamint megfelel a modern formatervezési trendeknek is.

ELHELYEZKZEDÉS
Az Inmedio egy úgynevezett „urban recharging solutioner”, segédpont a mindennapi mozgolódásban, a nap, mint nap fellépő azonnali igények megoldója, amelyet ügyfelei azért szeretnek, mert gyors megoldást kínál problémáikra egy helyen. Ez az a hely, ahol a fiatalok és felnőttek rövid pihenőt iktathatnak be a mindennapi rohanásba.

ÍGÉRET
Az Inmediónál segédpontot kínálunk a mindennapi rohanásban, a városi rutin azonnali igényeire kínálunk megoldást gyorsan, barátságosan és mindig
könnyen elérhető módon. Az Inmedio az a bolt, ahol a vásárlók rövid pihenőt iktathatnak be a vásárlási rutinban, energiával töltődhetnek fel különböző kategóriákban elérhető kis finomságainkkal.

KÍNÁLAT
Az Inmediónál ügyfeleink számos termékkel találkozhatnak: kávé, italok, rágcsálnivalók könyvek, hazai és nemzetközi magazinok, gyűjthető tárgyak, multimédia, OTP, dohány és kiegészítők, ajándéktárgyak, játékok és szolgáltatások (eseményjegyek, lottó jegyek, számlabefizetés stb.)

Elfogadott fizetési eszközök

Készpénz, mastercard, visa, maestro, visa electron.

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva