Marionnaud

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-22:00

Szombat 10:00-22:00

Vasárnap 10:00-22:00

Kapcsolat

lc-waikiki duna plaza
Az üzletről
A Marionnaud illatszerboltok Európa ezen a területen működő legjelentősebb láncához tartoznak, amely Romániában az Ina Center és Privilege üzleteket vette át.
Célunk, hogy vásárlóink elé tárjuk a szépséget nap mint nap, ezért várjuk üzleteinkben egy meleg, kellemes hangulatban, felkészült tanácsadókkal, akik készen állnak személyre szabott tanácsokkal ellátni bármely ügyfelet.
Marionnaud – Szépség minden nap
Hiszünk mindannyiunk szépségében, és valamilyen formában mindannyian azt keressük.
A Marionnaud illatszerboltok pontosan ezért kínálnak a nap minden pillanatában, az irodában, szeretteink társaságában vagy különleges eseményeken is használható termékeket.
Hiszünk az egyszerű dolgokban, az erőfeszítésmentes és rendkívüli költségek nélküli szépségben, a külső szépségben, valamint a bent kibontakozóban is; minden pillanatban, minden átélt napon jól nézhetünk ki, jól érezhetjük magunkat.
A Marionnaud illatszerboltok minden elvárásnak megfelelő ápoló és szépítő termékeket kínálnak vásárlóinknak. Mi több, az üzletekben beszerezhető hűségkártya Európa összes Marionnaud üzletében érvényes, és lehetővé teszi, hogy exkluzív akciókban, ajándékutalványokban részesülj.
Elfogadott fizetési eszközök

Készpénz, mastercard, visa, maestro, visa electron.

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer
Egyéb információk

Nincs megadva