Meli Melo

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-22:00

Szombat 10:00-22:00

Vasárnap 10:00-22:00

Kapcsolat

lc-waikiki duna plaza
Az üzletről
A kezdet…
A Meli Melo története 1998-ban, a szép és kifinomult tárgyak iránti szeretetből indult egy Bukarestben megnyitott egyszerű üzlethelyiség formájában. A divatkiegészítő és ékszerkollekcióink által elért elsöprő siker, az ügyfelek nyitottsága és a Meli Melo márka iránti hűsége képezik a fejlődésünk alapját.

A fejlődés…
Együttműködéseinkben és szállítóinkkal folytatott üzletvitelünk során, valamint alkalmazottjainkkal szemben tanúsított értékeink és etikánk képviselnek és vezérelnek a jövő felé. Célunk, hogy ügyfeleinknek hihetetlen élményeket, inspirációt biztosítsunk.

Mindennapi motivációnk…
Folyamatosan arra törekszünk, hogy előtérbe helyezzük az egyéniséged, személyiséged és öltözködési stílusod. Szeretnénk fantáziát, színt és stílust eléd tárni a divatkiegészítők legszélesebb termékválasztéka révén.

A Meli Melo napjainkban…
Románia legnagyobb ékszer- és divatkiegészítő üzletláncával rendelkezünk, és 2017-től a lakásdíszek területén is jelen vagyunk Meli Melo Deco üzleteinkkel. Jelen vagyunk Románia minden nagyobb városában, de Bulgáriában, Szerbiában és a Moldvai Köztársaságban is megtalálhatsz minket!

Elfogadott fizetési eszközök

Készpénz, mastercard, visa, maestro, visa electron.

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer
Egyéb információk

Nincs megadva