Seroussi

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-22:00

Szombat 10:00-22:00

Vasárnap 10:00-22:00

Kapcsolat

lc-waikiki duna plaza
Az üzletről
A Seroussi olyan márka, amely folyamatosan megerősíti a fiatal modern, ám ugyanakkor a klasszikus ízlésű férfi vágyai, igényei teljesítésében felajánlott partnerségét. Minden évszakban, téltől nyárig, a sportostól a legelegánsabb gála öltözetig rendkívül széles körű termékválasztékot kínálunk vásárlóinknak minden alkalomra.

A Seroussi szezonális kollekciói minőségi olasz textilszövetből készülnek, legtöbbjük 100%-ban gyapjúból, valamint selyemmel, moherral, elasztánnal kombinálva, így páratlan kényelmet és megjelenést biztosítanak. Ezen tulajdonságok rendkívüli odafigyeléssel vannak jelen a Seroussi üzleti, valamint gálaöltönyeiben is: szmokingok, klasszikus frakkok, amelyeket a legnagyobb gondossággal ajánljuk Önnek.

A Total Look koncepció kifejlesztéséhez a Seroussi márka csapata a legnagyobb odafigyeléssel választotta ki a márka kiegészítőit is: selyemnyakkendők, pamut ingek, gyapjú pulóverek, bőr nadrágszíjak, mind lenyűgöző minőségben.
Szlogenünk – More Space for Elegance – mindent elmond rólunk: A Seroussi márka ügyfeleit eleganciára, a jóra és a szépre ösztönözve fogadja.

Elfogadott fizetési eszközök

Készpénz, mastercard, visa, maestro, visa electron.

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva