Despre noi

PlazaM va invita la cumparaturi, distractie si relaxare!

PlazaM a devenit pentru oamenii din zona un spatiu familiar, dar si unul caracterizat prin dinamism. E locul în care clienții vin sa se bucure de ultimele noutati, dar si sa se relaxeze sau distreze. E locul in care pot profita de ofertele magazinelor sau de evenimentele organizate de Mall.

PlazaM ofera peste 80 de magazine, 8 sali de CINEMA, restaurante, cafenele, sala de jocuri si bowling si pune la dispozitie peste 1.500 locuri de parcare.

Galeria Comercială include branduri importante ca: H&M, New Yorker, Lee Cooper, Tom Tailor, Seroussi, Hervis, Kenvelo, Deichmann, Takko, Jolidon, Samsonite, CCC, Penti, Pepco etc.

Cafenelele si Restaurantele din PlazaM ofera vizitatorilor posibilitatea de a-si reincarca bateriile pe parcursul sedintei de shopping si reprezinta o oaza de relaxare si socializare pentru vizitatori.
Oferta de produse delicioase si bauturi racoritoare este completata de evenimente gastronomice special organizate de PlazaM in spatiile comune, care ofera diversitate pentru vizitatori si un spatiu inedit de vanzare pentru producatorii locali.

Distractia este o parte esentiala a experientei pe care PlazaM o ofera vizitatorilor.

Cu un decor spectaculos, Cinema City pune la dispozitie 8 sali moderne de cinema, in care spectatorii se pot bucura de ultimele filme aparute, de o experienta cinematografica excelenta la standarde internaţionale de confort si calitate.

Pentru cei cu spirit competitiv, Jack Casino ofera mese de biliard si pinball, bowling, cafenea eleganta dar si aparate de jocuri video-electronice.

Auchan este o sursa economica pentru aprovizionarea saptamanala a familiilor.

MediaGalaxy ofera ultimele noutati in materie de electrocasnice si electronice, Leroy Merlin ofera consiliere si produse de calitate superioara pentru constructii, amenajari si gradina, iar Proges ofera solutii diverse, in ceea ce priveste amenajarile interioare.

PlazaM va invita la cumparaturi, distractie si relaxare!

PROGRAM DE FUNCȚIONARE

Restaurante, cafenele:

Luni-Duminică: 09:00 – 22:00,
(Orele de deschidere pot varia în funcție de restaurant).

Magazine:

Luni-Duminică: 10:00 – 22:00,

Hypermarket Auchan:

Luni-Duminică: 07:00 – 22:00

Programul poate varia de la magazin la magazin. Vă rugăm să accesați sub-paginile fiecărui magazin sau să ne contactați la numărul de telefon: +0265 326 964 (biroul Administrativ PlazaM).

PlazaM este deschis 12 (doisprezece) luni pe an, 7 (sapte) zile pe saptamana, cu exceptia cazului in care exista o decizie administrativa, o prevedere legala sau o decizie a Proprietarului in sens contrar.

Proprietarul are dreptul de a decide cu privire la orice modificari aduse orelor de deschidere a programului Centrului Comercial precum si orelor de program ale Centrului Comercial in anumite circumstante, precum in saptamanile care includ sarbatori publice sau zile nelucratoare suplimentare introduse prin lege.

Centrul Comercial este deschis de la orele 10.00 pana la orele 22.00, exceptie facand programul anumitor spatii comerciale din cadrul Centrului Comercial (spre exemplu, Auchan, acesta fiind deschis de la 07:00 la 22.00). Pentru mai multe informatii privind programul magazinelor din PlazaM, va rugam vizitati pagina https://plazam.ro/magazines/

Atat programul de functionare cat si orice modificari aduse la acesta sunt in totalitate opozabile vizitatorilor, fiind interzis accesul acestora in afara orelor de program.

INFORMAȚII DE CONTACT

Echipa PlazaM:

 • Adina Bichescu – Manager PlazaM Targu Mures
 • Roxana Suciu – Manager Marketing
 • Pal Karacsonyi – Director Tehnic

Pentru orice întrebare legată de PlazaM Târgu-Mureș, ne puteți contacta la:

 

REGULAMENT VIZITATORI PLAZAM

Dispozitii Generale

Vizitatorii au dreptul de utiliza facilitatile oferite de Centrul Comercial intr-un mod cat mai adecvat activitatilor desfasurate in acesta, conform prezentului Regulament, legislatiei aplicabile, bunelor moravuri si linistii publice, indicatiilor Managerului, ale personalului de securitate si ale pompierilor de serviciu.
Este interzisa afisarea, vanzarea, plasarea sau depozitarea oricaror bunuri, materiale sau obiecte in Centrul Comercial fara acordul anterior scris al PlazaM. Vizitatorii sunt obligati sa nu deranjeze ceilalti vizitatori, sa nu incalce drepturile acestora in timp ce se afla in Centrul Comercial. Plazam isi rezerva dreptul de a-si selecta vizitatorii, de a le interzice accesul sau de a conduce in afara Centrului Comercial vizitatorii care nu respecta prezentul Regulament. Centrul Comercial este supravegheat video, in conformitate cu prevederile Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Programul de functionare

Plazam este deschis 12 (doisprezece) luni pe an, 7 (sapte) zile pe saptamana, cu exceptia cazului in care exista o decizie administrativa, o prevedere legala sau o decizie a Proprietarului in sens contrar.
Proprietarul are dreptul de a decide cu privire la orice modificari aduse orelor de deschidere a programului Centrului Comercial precum si orelor de program ale Centrului Comercial in anumite circumstante, precum in saptamanile care includ sarbatori publice sau zile nelucratoare suplimentare introduse prin lege.
Centrul Comercial este deschis de la orele 10.00 pana la orele 21.00, exceptie facand programul anumitor spatii comerciale din cadrul Centrului Comercial (spre exemplu, Auchan, acesta fiind deschis de la 07:00 la 21.00). Pentru mai multe informatii privind programul magazinelor din Plazam, va rugam vizitati pagina www.plazam.ro/magazine
Atat programul de functionare cat si orice modificari aduse la acesta sunt in totalitate opozabile vizitatorilor, fiind interzis accesul acestora in afara orelor de program.

Reguli privind accesul si prezenta in Centrul Comercial

Structura Centrului Comercial presupune spatii inchiriate (magazine, restaurante, fast food-uri), spatii comune si spatii de servicii.
Spatiile comune privesc intrarile in Centrul Comercial, pasajele, strazile interioare si aleile din incinta Centrului Comercial, biroul de informatii, toaletele publice si spatiile de recreere, zona de tip food-court, parcarea.
Spatiile de servicii includ, dar nu sunt limitate la, dispeceratul, birourile administrative ale Centrului Comercial, cabina de serviciu a liftului, camerele de control, camerele de curatenie, fatadele, acoperisurile, camerele de paza, iesirile de incendiu, spatiul de depozitare al deseurilor, spatiul utilizat pentru incarcarea si descarcarea marfurlor. Intrarea in spatiile de servicii este strict interzisa, cu exceptia iesirilor de incendiu, acestea urmand a fi accesate in situatii de urgenta.
Modul de utilizare si accesarea spatii lor ce compun structura Centrului Comercial sunt stabilite de catre Proprietar, la propria sa discretie, in functie de circumstantele ce pot fi relevante in cauza, si poate fi modficat oricand de acesta.

Accesul si prezenta in PlazaM Targu-Mures

In incinta Centrului Comercial, se interzice desfasurarea oricarei activitati periculoase pentru viata si sanatatea vizitatorilor, personalului si clientilor Centrului Comercial.

Vor fi interzise in mod specific urmatoarele activitati:

 • emisia de zgomote prin diverse mijloace care aduc atingere ordinii si linistii celorlalti vizitatori (inclusiv dar fara limitare la, strigate, larma, portavoce, difuzarea de muzica prin utilizarea de aparate radio, playere, etc.);
 • consumul de bauturi alcoolice si fumatul in incinta Centrului Comercial, in afara spatiilor si a zonelor special amenajate pentru acest scop; in conformitate cu prevederile Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun, cu modificarile si completarile ulterioare, fumatul in interiorul Centrului Comercial este strict interzis;
 • consumul de droguri, substante halucinogene in incinta Centrului Comercial;
 • utilizarea focului deschis;
 • prestarea de activitati publicitare de orice fel sau de studiere a pietei (inclusiv dar fara limitare la impartirea de fluturasi, afisarea de materiale publicitare, efectuarea de studii de piata, intervievarea vizitatorilor, manifestatiile publice, etc.), fara aprobarea prealabila scrisa a Managerului sau Proprietarului;
 • activitati contrare unui comportament decent sau care ameninta ordinea publica;
 • desfasurarea de vanzari ambulante, manifestatii publice, organizarea de actiuni caritabile, reprezentatii artistice de orice fel, fara aprobarea prealabila scrisa a Managerului sau a Proprietarului;
 • organizarea de demonstratii, adunari, discursuri publice, propaganda politica sau religioasa, cersitul, proteste, licitatii, degustari, expozitii, improvizatii, flashmoburi, jocuri sau orice alte evenimente destinate publicului;
 • inregistrarea audio si/sau video, respectiv fotografierea, fara aprobarea prealabila scrisa a Managerului sau a Proprietarului;
 • deteriorarea, vandalizarea sau distrugerea mobilierului, a elementelor de decor (inclusiv, dar fara limitare la banci, cosuri de gunoi, etc) si / sau a altor bunuri, echipamente sau elemente din incinta Centrului Comercial.
 • accesarea sau ramanerea in Centrul Comercial inainte de deschiderea sau dupa inchiderea programului de functionare al Centrului Comercial;
 • orice tip de activitate care poate aduce atingere si /sau prejudicia (inclusiv de imagine, pierderea profitului, etc.) Centrul(ui) Comercial, Proprietarul(ui), co-contractantii(lor) sau colaboratorii(lor) acestuia, promovarea concurentilor Centrului Comercial, boicotarea activitatilor agentilor economici prezenti in Centrul Comercial;
 • lasarea de catre vizitatori a obiectelor personale nesupravegheate, indiferent de zona in care se afla acestia, Proprietarul nefiind raspunzator de deteriorarea si disparitia acestora, dupa caz;
 • aruncarea de gunoaie, reziduuri, ambalaje de orice natura, mucuri de tigara in afara spatiilor special amenajate in acest sens.
  De asemenea, in incinta Centrului Comercial este interzis accesul: persoanelor cu varsta sub 14 (paisprezece) ani, neinsotite de un adult;
 • persoanelor ce detin orice fel de armament, cu exceptia personalului autoritatilor de stat sau personalului de paza autorizat, obiecte contondente, substante toxice, substante explozive sau iritante;
 • lacrimogene, cu materiale sau substante inflamabile sau considerate a fi periculoase de legislatia in vigoare;
 • persoanelor aflate sub influenta bauturilor alcoolice, drogurilor, substantelor halucinogene, etc;
 • vizitatorilor in spatiile de depozitare, dependintele sau spatiile tehnice din Centrul Comercial;
 • cu biciclete, role, sanii, skateboard, segway, trotinete si alte mijloace de deplasare, cu exceptia cazurilor de carucioare pentru persoane cu dizabilitati;
 • cu animale, exceptand situatia animalelor instruite sa ghideze persoanele cu dizabilitati sau cainilor de paza folositi de serviciile de securitate si a cazului particular al spatiilor inchiriate avand ca activitati vanzarea animalelor (animale de casa) si prestarea de servicii pentru animale (animale de casa).
 • cu carucioare Auchan pe coridoarele Centrului Comercial;
 • persoanelor cu o tinuta indecenta, neadecvata, murdara, persoanelor care incita la violenta sau promoveaza mesaje cu tente rasiste;
 • cu mingi, bile si alte jocuri/jucarii care pot perturba deplasarea in siguranta a celorlalti vizitatori.
  Vizitatorii au obligatia de a pastra curatenia in incinta Spatiului Comercial, deseurile urmand a fi evacuate si depozitate in recipiente special alocate in acest scop, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Securitate si alte instructiuni

Paza si securitatea in incinta Centrului Comercial va fi asigurata de catre personalul de paza subcontract pentru acest scop de catre Proprietar. Serviciul de securitate aferent Centrului Comercial va fi asigurat inclusiv prin instalarea si observarea imaginilor captate prin intermediul camerelor de supraveghere.
Prin accesarea Centrului Comercial, sub rezerva respectarii Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si a Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, va exprimati acordul pentru utilizarea, de catre Proprietar si a subcontractantilor acestuia a oricaror probe video necesare clarificarii, solutionarii si/sau dovedirii oricarui incident ce ar putea avea loc in Centrul Comercial.
Vizitatorii sunt obligati sa respecte, in orice moment, orice indicatie sau intructiune primita de la personalul de paza, pompieri, personalul Centrului Comercial. Este interzis accesul in zonele marcate cu „Accesul interzis / intrare interzisa / zona restrictionata”, fara acordul Proprietarului sau a personalului de paza responsabil. In cazul intrarii in aceste zone, contrar prevederii de mai sus, vizitatorul in cauza va fi responsabil pentru acoperirea prejudiciilor cauzate ca urmare a revizuirii alarmei (daca va fi cazul).
Vizitatorii au obligatia de a nu lasa obiectele personale sau cele aflate sub paza lor nesupravegheate in Centrul Comercial, indiferent de zona in care se afla. Vizitatorii accepta si iau al cunostinta ca Proprietarul nu este raspunzator pentru pierderea, furtul, distrugerea, deteriorarea acestor bunuri si/sau obiecte.
Personalul abilitat al Proprietarului poate solicita legitimarea anumitor vizitatori, prin sondaj, a vizitatorilor (i) care pot perturba sau prejudicia activitatea Centrului Comercial si a celorlalti vizitatori, (ii) care nu au o tinuta, un comportament si/sau o atitudine decenta, (iii) care pot aduce atingere intereselor comerciale ale Proprietarilor si a colaboratorilor sai, contrar prevederilor prezentului Regulament. Pentru aceleasi considerente, Societatea isi rezerva dreptul de a restrictiona sau de a interzice accesul anumitor persoane in Centrul Comercial, sub rezerva respectarii dispozitiilor legale aplicabile.

Sanctiuni in cazul neconformarii la prevederile prezentului Regulament

Vizitatorii care cauzeaza daune, ca urmare a nerespectarii prevederilor prezentului Regulament, Centrului Comercial, Proprietarului, co-contractantilor sau colaboratorilor acestuia, sub orice forma, prin actiune, inactiune sau omisiune, in mod direct sau indirect, vor acoperi integral respectivele prejudicii, inclusiv dar fara limitare la acoperirea costului repararii sau inlocuirii bunurilor deteriorate, acoperirea prejudiciului de imagine, respectiv vor atrage raspunderea civila si / sau penala a celor vinovati, in conformitate cu prevederile legale aplicabile.
Fara a aduce atingere prevederii de mai sus, in cazul nerespectarii oricareia dintre prevederile prezentului Regulament, Proprietarul isi rezerva dreptul de a escorta catre iesire repectivii vizitatori si de a indeparta imediat orice material si/sau obiect nociv, amenintator sau neconform prezentului Regulament si normele publice, pe cheltuiala faptuitorului. De asemenea, Proprietarul va sesiza autoritatile competente in cazul constatarii unor actiuni si/sau inactiuni contrare prezentului Regulament, instructiunilor Proprietarului si prevederilor legale aplicabile.
Personalul care raspunde de securitate desemnat de Proprietar poate proceda in orice moment la controlarea tuturor vizitatorilor care utilizeaza oricare dintre zonele de serviciu cu acces interzis, controlarea bunurilor introduse sau scoase din zonele respective, precum si la controlul corporal, in cazuri justificate si conform prevederilor legale aplicabile.

Prevederi finale

Orice informatii in legatura cu Centrul Comercial si spatiile din incinta acestuia pot fi obtinute fie prin accesare paginii web a Centrului Comercial www.plazam.ro) fie de la birourile de informare din cadrul Centrului Comercial.

Va multumim ca ati vizitat PlazaM si va asteptam curand!

PARCARE PLAZAM

PlazaM are o capacitate de 1500 locuri de parcare.

Intrarea în parcarea PlazaM presupune acceptarea prezentului regulament.

 • Această parcare este domeniu privat în care se aplică legislaţia în vigoare cu privire la circulaţia pe drumurile publice;
 • Intervalul orar în care este permisă parcarea este 08:00-21:00. Excepţie de la orarul anterior fac doar autovehiculele clienţilor Cinema City şi Jack Casino care au dreptul la parcare până la ora 06:00;
 • Pentru o bună desfăşurare a circulaţiei în parcare, vă rugăm să respectaţi indicatoarele şi marcajele rutiere;
 • Viteza maximă de circulaţie este de 5km pe oră;
 • Parcarea este gratuita, timpul de staționare recomandat fiind de maxim 4h
  Este interzisă parcarea pe locurile marcate şi rezervate pentru autovehiculele persoanelor cu mobilitate redusă;
 • Conducătorul trebuie să parcheze autovehiculul în spaţiul delimitat pentru acesta şi să respecte cu atenţie toate semnele din parcare;
  Nerespectarea regulamentului dă dreptul administraţiei PlazaM să blocheze autovehiculul în cadrul parcării cu suportarea de către conducătorul auto a taxei de deblocare de 100 LEI;
 • Parcarea este supravegheată video. Camerele video sunt destinate exclusiv supravegherii fluxurilor, înregistrările video nefiind disponibile publicului;
 • Administraţia PlazaM nu îşi asumă responsabilitatea pentru integritatea autoturismelor şi a bunurilor lăsate în acesta. Pentru semnalarea oricăror probleme vă rugăm să contactaţi Biroul Administrativ PlazaM.
 • Este interzis a se lăsa în autovehicule animale nesupravegheate, substanţe inflamabile sau obiecte periculoase;
 • Este interzisă în parcare efectuarea de reparaţii auto sau orice activităţi de mentenanţă auto (schimburi de ulei şi antigel sau alimentarea cu combustibil);
 • Este interzis accesul în parcare cu maşini pentru efectuarea cursurilor auto aferente şcolilor de şoferi;
 • Este interzis accesul autovehiculelor cu gabarit depăşit (tractoare, autocamioane sau alte vehicule cu tonaj ridicat) precum şi a acelora cu remorci sau care prezintă vizibil defecţiuni;
 • Este interzisă staţionarea autovehiculelor cu anunţ de vânzare.
CUM NE GĂSEȘTI

PlazaM beneficiaza de o locatie unica, in imediata apropiere a aeroportului, garii si autogarii, asigurand acces facil pentru toate localitatile si comunele invecinate, dar si pentru vizitatorii din alte orase.

La numai 8 minute de centrul orasului, accesul la PlazaM este foarte facil, atat cu autoturismul, cat si prin intermediul retelei de transport public (statia fiind localizata chiar in fata Mallului).

Autobuze pe ruta PlazaM

2, 4, 14, 16, 17, 18, 44