5asec

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 09:00-21:00

Szombat 09:00-21:00

Vasárnap 09:00-21:00

Kapcsolat

Nincs megadva

lc-waikiki duna plaza
Az üzletről
A ’60-as években a vegyitisztítók letették a textilápolási ipar alapjait, minőségi szolgáltatást kínáltak legfőképpen befolyásos ügyfelek számára, árazásuk átláthatatlan, bonyolult volt, hogy a rendkívül hosszú szállítási időről ne is beszéljünk.
Az 5àSec első kirendeltségeit 1968-ban nyitotta, igazán új elgondolásra alapozva: tisztítási és mosási szolgáltatások nyújtása nem csak kedvező, mindenki számára elérhető ár/érték arányon, hanem átlátható árazással is – csupán öt különböző árat adott meg a szolgáltatások sajátosságai alapján (innen jön az 5àSec „5”-öse is), mindezt rövid szállítási határidőkkel.

Az 5àSec azóta, az éppen aktuális időkhöz igazított kereskedelmi ajánlatainak köszönhetően gyorsan fejlődött, nagy sikereket ért el az iparágban.Ügyfeleink elégedettségét a legfontosabb küldetésünknek tekintjük. Professzionális, minőségi szolgáltatást nyújtunk elérhető áron, rövid határidőkkel. Leadott ruhaneműit, textiljeit szigorú folyamatnak vetjük alá, amely az optimális tisztítási mód azonosításával kezdődik, majd a foltok eltávolításával, tisztítással vagy mosással, vasalással folytatódik, végül pedig minőségellenőrzéssel zárul.

Elfogadott fizetési eszközök

Készpénz, mastercard, visa, maestro, visa electron.

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva