5asec

Budmil

Program

Luni – Vineri 09:00-21:00

Sâmbătă 09:00-21:00

Duminică 09:00-21:00

Contact

Nespecificat
Nespecificat
lc-waikiki duna plaza
Despre magazin

In anii ’60, curatatoriile chimice independente au pus bazele industriei de ingrijire a textilelor, care ofereau servicii de inalta calitate, destinate cu precadere clientilor influenti, promovand tarife netransparente si complexe, sa nu mai mentionam ca timpul de livrare era extrem de lung. 5àSec a deschis primele sucursale in anul 1968, bazate pe un concept cu adevarat inovator: sa furnizeze servicii de curatatorie si spalatorie, promovand nu numai un raport calitate/pret rezonabil, pentru a fi accesibil tuturor, dar si tarife transparente – aplicand doar cinci preturi diferite, in functie de specificitatea serviciului (de unde si cifra-simbol ‘5’ din 5àSec), totul intr-un termen de livrare rapid.

De atunci, 5àSec a cunoscut o dezvoltare rapida si de succes pe acest segment, ca rezultat al unei oferte comerciale adaptate vremurilor.

Satisfactia clientilor este cea mai importanta misiune a noastra. Asiguram servicii profesionale de inalta calitate, preturi accesibile si un sistem de livrare rapid. Articolele dumneavoastra vor trece printr-un proces riguros care incepe cu identificarea metodei optime de curatare, urmata de indepartarea petelor, cutare sau spalare, calcat si verificarea calitatii.

Metode de plată acceptate

Nespecificat

Servicii

Nespecificat

Programe de loialitate

Nespecificat

Alte informații

Nespecificat