Digi

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 09:00-21:00

Szombat 09:00-21:00

Vasárnap 09:00-21:00

Kapcsolat

Nincs megadva

lc-waikiki duna plaza
Az üzletről
Az RCS & RDS a régió egyik legnagyobb beépített telekommunikációs szolgáltatója, Romániában, Magyarországon, Spanyolországba és Olaszországban a Digi márkanév alatt kínálja szolgáltatásait. A vállalat jelenleg Románia vezető kábel- és műholdas televíziós, valamint internetszolgáltatója, Digi TV, illetve Digi Net márkanéven. A vállalat ugyanakkor jelentős mobiltelefon szolgáltató – Digi Mobil – és vezetékes telefonszolgáltató – Digi Tel. – is.
A Digi Online felület és a Video-on-Demand szolgáltatás, név szerint a Digi Play elindításával a vállalkozás jelentős lépést tett online tartalomszolgáltatóként, kiteljesítve a TV-s tartalomfogyasztás klasszikus élményét.A Digi Business osztálynak köszönhetően a jogi személy ügyfelek beépített telekommunikációs, minőségi Digi szolgáltatást, valamint folyamatos üzletviteli tanácsadást és segítséget élvezhetnek. A vállalkozás ugyanakkor elindította Digi Energy szolgáltatását, amely cégek számára biztosít energiaellátást.
Ez az egyetlen vállalkozás, amely full HD formátumú televíziós hírcsatornával, a Digi24 HD-vel büszkélkedhet, amely 8 helyi adóval, 3 sportcsatornával – Digi Sport 1, 2 és 3, amelyek Románia és a világ legfontosabb sporteseményeit közvetítik – , egy Pay-TV filmes csatornával – Digi Film –, 3 dokumentumfilmeket közvetítő csatornával – Digi World, Digi Life és Digi Animal World, egy zenecsatornával – UTV – és 4 rádiócsatornával – Pro FM, INFO PRO, MUSIC FM és DANCE FM – rendelkezik.
Elfogadott fizetési eszközök

Készpénz, mastercard, visa, maestro, visa electron.

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva