Digi

Budmil

Program

Luni – Vineri 09:00-21:00

Sâmbătă 09:00-21:00

Duminică 09:00-21:00

Contact

Nespecificat
Nespecificat
lc-waikiki duna plaza
Despre magazin
RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de servicii integrate de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii sub brandul Digi in Romania, Ungaria, Spania si Italia. In prezent, compania este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit, prezentate sub brandul Digi TV si de servicii de internet, sub brandul Digi Net. Totodata este un furnizor important de servicii de telefonie mobila – Digi Mobil, precum si telefonie fixa – Digi Tel.
Odata cu lansarea platformei Digi Online si a serviciului de video la cerere, Digi Play, compania a facut un pas important in evolutia sa de furnizor de continut in mediul online, completand in acest fel experienta clasica a consumului de continut TV.
Prin divizia Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii, de servicii de calitate marca Digi, dar si de consultanta si asistenta permanenta pentru o buna desfasurare a afacerilor. Totodata, compania a lansat Digi Energy, serviciul de furnizare a energiei electrice pentru companii.
Compania detine singura televiziune de stiri in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii locale, 3 canele de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv si 4 posturi de radio: Pro FM, INFO PRO, MUSIC FM si DANCE FM.
Metode de plată acceptate

Nespecificat

Servicii

Nespecificat

Programe de loialitate

Nespecificat

Alte informații

Nespecificat