Kenvelo & Timeout

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-22:00

Szombat 10:00-22:00

Vasárnap 10:00-22:00

Kapcsolat

lc-waikiki duna plaza
Az üzletről

KENVELO
Története 1989-ben, Prágában kezdődött, ahonnan elindulva a Kenvelo Kelet-Európa leggyorsabban terjeszkedő divatmárkájává nőtte ki magát. Ugye, hogy neked is az az érzésed, időtlen idők óta jelen van már Románia piacán?
A Kenvelo a kezdetben egyetlen farmer termékvonallal rendelkezett, amelyből kiindulva a márka lépcsőzetesen elkezdett sportruházati kollekciókká fejleszteni, melyek rövid ujjú pólókat, pulóvereket és kiegészítőket foglalnak magukban.
Az új generációkkal és a divattal való lépéstartás érdekében a márka stratégiája is folyamatosan változik, amelyet a Kenvelo üzletek polcain szinte naponta megjelenő új modellek is tükröznek.
A Kenvelo évente kétszer dob piacra új kollekciót, négy-négy irányzattal, amelyek magukban foglalják az adott évszak (tavasz/nyár és ősz/tél) legütősebb trendjeit.
A Kenvelo formatervezői évszakonként több, mint 1000 modellt alkotnak, így az üzletekben kéthetente fellelhetők az Urban Free Style divatirányzathoz tartozó darabok
TIMEOUT
Meggyőződésünk, hogy egy ruhamárkát társadalmi státusz szimbólumaként kell viselni. Úgy gondoljuk, hogy egy eredeti márkának rokonértelműnek kell lennie a kényelmes, kiváló ruhákkal, egy optimista branddel, amely teljes mértékben elkötelezett az innováció és az új stílusok felfedezése mellett.
Másszóval azoknak hoztuk létre a TIMEOUT márkát, akik készen állnak a legtöbbed kihozni életükből, barátok veszik körül, tele vannak boldogsággal és örömmel, nem bírják a diszkriminációt és nem szeretnének akár egy pillanatot sem önzőséggel tölteni.
Amint rájöttünk, hogy a TIMEOUT alapját képező gondolatok és az első kollekcióink a divatzsenik körében lévő hasonló életmódú filozófusokban rokon lelkekre találtak, bátran átkeltünk az óceánon és számos európai országba bevezettük a TIMEOUT márkát, még 1995-ben.
A jelenben is az alapító gondolatok mellett elkötelezett TIMEOUT márka formatervezők, a világ összes tájáról származó barátságos személyzet növekedő globális családjává alakult, amelyet a FEEL Alive filozófia együttes és nem fenntartott ajándéka tart össze.
A MONTECRISTO RETAIL RO jelenleg az országban 83 üzletben van jelen.

Elfogadott fizetési eszközök

Készpénz, mastercard, visa, maestro, visa electron.

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva