Kenvelo & Lee Cooper & Timeout

Budmil

Program

Luni – Vineri 10:00-22:00

Sâmbătă 10:00-22:00

Duminică 10:00-22:00

Contact

Nespecificat
lc-waikiki duna plaza
Despre magazin
KENVELO
Cu o istorie începută în 1989, în Praga, Kenvelo este brandul de modă cu cea mai rapidă expansiune din Estul Europei. Nu-i așa că și tu ai impresia că e pe piața din România dintotdeauna?
Dacă la start Kenvelo avea o linie din denim, treptat brandul a început să dezvolte colecții sportswear care cuprind t-shirts, bluze, pulovere și accesorii.
Pentru a ține pasul cu dinamica tinerei generații și a modei, strategia brandului este și ea într-o continuă schimbare, mișcare reflectată și în noile modele care își fac aproape zilnic apariția pe rafturile magazinelor Kenvelo.
Kenvelo lansează colecții de două ori pe an, cu câte patru intrări care capturează cele mai tari tendințe ale sezonului respectiv – primăvară/ vară și toamnă/ iarnă.
Designerii Kenvelo creează peste 1000 de modele pe sezon, astfel încât la fiecare două săptămâni să fie regăsite în magazine noi piese dedicate unui Urban Free Style
TIMEOUT
Credem cu tărie că un brand vestimentar nu ar trebui purtat ca un simbol al statutului social. Considerăm că un brand autentic ar trebui să fie un sinonim al hainelor confortabile şi excepţionale, un brand optimist, total dedicat inovaţiei şi explorării unor noi stiluri.
Cu alte cuvinte, am creat brandul TIMEOUT pentru cei care sunt gata să îşi trăiască viaţă la maxim, înconjuraţi de prieteni, scufundaţi în dragoste şi fericire, care nu tolerează discriminarea şi care nu vor să piardă nicio clipă fiind egoişti.
De îndată ce am realizat că ideile care stau la baza TIMEOUT şi primele colecţii câştigă recunoaştere printre ingenioşii modei cu filozofii de viaţă asemănătoare, am traversat îndrăzneţi oceanul şi am introdus brandul TIMEOUT în multe ţări europene, încă din 1995.
Adept al ideilor fondatoare și în prezent, TIMEOUT a devenit o familie globală în creştere, de designeri şi personal prietenos din toate colţurile lumii, uniţi prin dăruirea comună şi nerezervată către filozofia FEEL ALIVE.
În prezent, MONTECRISTO RETAIL RO operează 83 de magazine în toată țara.
Metode de plată acceptate

Nespecificat

Servicii

Nespecificat

Programe de loialitate

Nespecificat

Alte informații

Nespecificat