Deichman

Budmil

Program

Luni – Vineri 10:00-22:00

Sâmbătă 10:00-22:00

Duminică 10:00-22:00

Contact

lc-waikiki duna plaza
Despre magazin

Deichmann – Incaltaminte atat de convenabil.
Cand vorbim de moda in incaltaminte DEICHMANN este prima optiune: in magazinele modern amenajate se gaseste o oferta variata de incaltaminte pentru intreaga familie. Jucausa pentru copii, la moda pentru cei tineri, eleganta pentru doamne si domni, comoda pentru generatia mai in varsta. In plus, si o multime de accesorii cum sunt gentile si curelele. Pe langa o colectie atractiva, DEICHMANN convinge prin amabilitatea angajatilor si preturile mici. Reteta de succes este simpla: incaltaminte de calitate la preturi mereu avantajoase.

Profesionistii modei stiu deja: ultimul racnet in moda nu-l gasesti doar la Milano sau Paris, ci si in cele aproape 2800 magazine Deichmann din lume.
Achizitionand incaltaminte din magazinele Deichmann puteti fi mereu siguri ca ati facut o afacere buna deoarece numai la Deichmann gasiti incaltaminte, atat de convenabil.

Sigur si controlat
Pentru a putea garanta calitatea Deichmann, pe care o promitem clienților noștri, experții noștri agreează procesul de fabricație împreună cu furnizorii. Institutele de testare externe, precum TÜV urmăresc respectarea standardelor de calitate și de mediu, care în cazul Deichmann sunt autofixate și a căror rigurozitate depășește cu mult pe cea a prescripțiilor legale în vigoare. Suntem doar atunci multumiti, cand clientii nostri sunt multumiti
Este crucial ca la capătul tuturor ostenelilor noastre, clienții să fie mulțumiți de produse. De aceea noi garantăm după fiecare cumpărare un proces simplu și corect de schimbare a produselor pentru cazul unei eventuale reclamații. Acestu lucru înseamnă că: restituim valoarea produsului – pe întreg teritoriul Germaniei.

Metode de plată acceptate

Nespecificat

Servicii

Nespecificat

Programe de loialitate

Nespecificat

Alte informații

Nespecificat