TAKKO

Budmil

Program

Luni – Vineri 10:00-22:00

Sâmbătă 10:00-22:00

Duminică 10:00-22:00

Contact

lc-waikiki duna plaza
Despre magazin
Fie că sunteţi rafinat din punct de vedere al modei, basic-chic sau sportiv-casual – cine tânjeşte cu plăcere uneori după o ţinută nouă, nu trebuie să plătească mult, deoarece Takko Fashion oferă modă accesibilă ca preţ pentru întreaga familie. Cu peste 1.600 de filiale în ţară şi în străinătate, aparţinem celor mai mari comercianţi de textile din Germania.

De la piese vestimentare individuale, atractive până la ţinute adaptate perfect – la noi decoperiţi întotdeauna ceva nou. Asigurăm acest lucru prin aprovizionarea continuă a filialelor noastre şi prin schimbul regulat al temelor la modă. De la topul romantic până la jacheta casual outdoor, de la blugii pentru copii mici până la fusta tweed maxi pentru doamne XXL – designerii proprii concep la Takko Fashion modă orientată către tendinţe pentru adulţi şi copii, pentru timpul liber şi alte ocazii. Întregi teme la modă sunt concepute dintr-o piesă şi ulterior sunt oferite în filială ca ţinută completă. O mare parte a modelelor este importată direct. Astfel putem produce conştient în privinţa preţurilor, precum şi putem reacţiona în strânsă legătură cu piaţa şi rapid. Teste vaste de calitate asigură în plus standardele înalte, pe care ni le-am impus pentru produsele noastre. Rezultatul: Calitate la un preţ excepţional.

Pe lângă oferta atractivă, calitatea ireproşabilă şi preţurile avantajoase, şi nu în ultimul rând, poziţia actuală a magazinelor a contribuit la succesul Takko Fashion. Noul design al magazinelor corespunde celor mai noi standarde prin prezentarea ţinutelor complete, ghidării concise şi panourilor moderne.

Peste 15.000 de angajaţi în departamentul vânzări şi în centrală, în localitatea Telgte din Westfalia, se ocupă de satisfacerea dorinţelor clienţilor.

Ce oferă Takko Fashion

Fie că sunteţi domnişoare pasionate de modă sau doamne la curent cu noile tendinţe – Takko Fashion oferă ultimele tendinţe ale modei şi piese vestimentare clasice, practice de la mărimea 36 până la 42. Acelaşi lucru este valabil şi pentru doamnele cu mărimi 42 până la 54, care arată foarte bine în moda Takko Fashion.

Domnii se îmbracă la Takko Fashion cu produse vestimentare sport, de la mărimea S până la XXL. Acestora li se adaugă blugii basic, precum şi jachetele la modă outdoor.

Copiii şi adolescenţii, de la mărimea 92 până la 176, îşi fac o apariţie puternică la grădiniţă şi la şcoală cu ajutorul produselor Takko Fashion. Şi chiar şi pentru bebeluşi există ţinute drăguţe: Sortimentul pentru bebeluşi conţine produse deja de la mărimea 50.
De asemenea, Takko Fashion oferă lenjerie pentru întreaga familie: de la şosete şi lenjerie sport pentru cei mici şi mari până la lenjerie senzuală pentru doamne.

Pentru înviorarea oricărei ţinute, oferim accesorii moderne precum poşete, curele, lănţişoare şi cercei.

Proprii designeri creează la Takko Fashion colecţii stilate şi actuale. Se concep întregi teme de modă şi se oferă în magazine drept ţinute complete. O mare parte din modele este importată direct. Astfel, Takko Fashion poate produce la preţuri rezonabile şi poate reacţiona în mod rapid la schimbările de pe piaţă. Testele complexe ale calităţii garantează în plus standardele ridicate, pe care Takko Fashion şi le-a asumat pentru produsele sale. Rezultatul: calitatea la un preţ avantajos

Metode de plată acceptate

Nespecificat

Servicii

Nespecificat

Programe de loialitate

Nespecificat

Alte informații

Nespecificat