Ziua îndrăgostiților la PlazaM: fericire, iubire și armonie

Luna iubirii se sărbătorește în stilul PlazaM! Vă încurajăm să iubiți și să fiți iubiți, să aveți grijă unul de celălalt, să vă îmbrățișați mai mult, să dăruiți și primiți iubire în fiecare zi!

PlazaM vă invită să experimentați dragostea unul pentru celălalt, dragostea dintre parteneri, dragostea dintre părinți și copii, dragostea față de cel mai bun prieten și dragostea pentru cumpărături cu stil. Cum poți face asta?

Citește recomandările noastre de mai jos și sărbătoriți în stilul PlazaM!

Cadouri din dragoste

În unele cazuri cadoul perfect chiar există, mai ales dacă în lista de dorințe a persoanei iubite se află un parfum special și delicat, disponibil chiar în magazinul Marionnaud sau o pereche de pantofi eleganți, pe care îi achiziționezi chiar din magazinul CCC.

Film și romantism

O vorbă din popor spune să îmbini utilul cu plăcutul, astfel că o seară de film la Cinema City, în compania persoanei iubite poate fi alegerea perfectă. În funcție de preferințe noi îți recomandăm Argylle (comedie – acțiune), Aquamen sau un film de văzut cu familia Inseparabilii.

Surprize dulci

Surprinde-ți persoana iubită cu un moment dulce și plin de bucurie de la restaurantul Julius Caffe e Cucina sau patiseria Egreta. Împărtășește aroma iubirii în fiecare zi și surprinde-i pe cei dragi cu gesturi mărunte și pline de însemnătate.

Prețuiește-te în fiecare zi

Ziua Îndrăgostiților înseamnă mai mult decât grija pentru cei dragi. Iubește-te mai mult și acord-ți timpul de care ai nevoie pentru relaxare! Bucură-te de magazinele preferate din PlazaM și dedică-ți tot timpul de care ai nevoie la cumpărături.

Și cu puțin noroc ai șansa să câștigi premiul pe care îl punem în joc de Ziua Îndrăgostiților.

Sărbătorim ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR cu un concurs special.
Iată ce trebuie să faci:

  1. Identifică câte inimioare apar în imaginea de concurs (fixată în partea de sus a paginii).
  2. Ne dai FOLLOW pe Facebook
  3. Ne dai LIKE la postarea de concurs și un comentariu cu numărul total de inimioare găsite în imagine
  4. Succes!

Regulament concurs

Bucură-te de o lună plină de iubire și trăiește momente WOW în stilul PlazaM!