Marea deschidere Jysk și Fressnapf te întâmpină cu reduceri pe placul tău!

Știm că abia aștepți noi magazine la Plaza M, iar noi suntem bucuroși să anunțăm oficial două noi deschideri în luna iulie: JYSK și Fressnapf!

Când?

Jysk deschide joi, 4 iulie, iar Fressnapf deschide vineri, 5 iulie, la ora 10:00. Fii gata pentru reducerile de neratat din noile magazine în zilele de deschidere!

Mobilează-ți casa cu stil, la prețuri excelente!

Deschiderea JYSK, 4 iulie de la ora 10:00

Vino și tu la marea deschidere JYSK din 4 iulie! Lanțul scandinav de mobilier și accesorii pentru casă inaugurează noul magazin cu reduceri de 75% pentru toți clienții. Acum e momentul să achiziționezi mobila și accesoriile mult visate la prețuri imbatabile!

Mai mult, atmosfera din magazin va fi întreținută de un DJ, iar fotografiile sunt binevenite la arcada cu baloane.

Totul pentru animăluțul tău la prețuri reduse!

Deschiderea FRESSNAPF, 5 iulie de la ora 10:00

Știai? Fressnapf deschide primul magazin din Târgu Mureș la Plaza M!

Vino și tu la marea deschidere Fressnapf de vineri, 5 iulie, de la ora 10:00. Imediat după tăierea festivă a panglicii, e timpul pentru cumpărători și animăluțele lor de companie să descopere promoțiile atractive de bun venit de -30% la toate articolele.

Te așteptăm cu drag!

Vino la Plaza M pe 4 și 5 iulie, să te bucuri de noutăți și experiențe cu plus la  cumpărături! Fii printre primii clienți și achiziționează-ți produsele preferate la prețuri reduse pe placul tău!