There is nothing to show here!
Slider with alias home-slider-14 not found.

Povestea de Crăciun

Jazz cel credincios, este prietenul necuvântător al fetiței Dorotea. Cei doi locuiesc într-un sat micuț din inima Transilvaniei, unde toți locuitorii sunt din ce în ce mai preocupați cu pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Brazii încep să capete decorațiuni luminoase, iar din bucătăriile gospodinelor deja se simte miros de cozonac. Micuțul sat din inima Transilvaniei este renumit pentru fumusețea locului și bucuria cu care se trăiesc sărbătorile de iarnă.

Pe măsură ce se apropie Crăciunul, Jazz iasă tot mai des la plimbare prin sat în speranța că va primi câteva gustări delicioase de pe masa gospodinelor.

Într-o bună zi, în timp ce Jazz se plimba aproape de centrul satului, observă un băiețel trist, care privea de unul singur la trecătorii care împărțeau cu bucurie cadouri de Crăciun.

Jazz se îndreaptă sfios spre băiețel și îl întreabă:

– De ce ești trist, copile drag?

– Fiindcă nici anul acesta nu știu ce cadouri să le dăruiesc celor dragi, răspunde trist băiețelul.

 – Te rog nu te îngrijora, răspunde Jazz, eu te voi ajuta să dăruiești cele mai minunate cadouri celor dragi.

Și iată așa băiețelul, împreună cu Jazz, pornesc în plimbare spre centrul comercial Plaza M, unde rămân fermecați de frumusețea locului și oferta abundentă de cadouri pe care băiețelul le poate dărui celor dragi.

În căutarea cadourilor de Crăciun, băiețelul și Jazz îl întâlnesc pe Moș Crăciun care îi încurajează să își pună o dorință, astfel încât aceasta să devină realitate anul acesta de Crăciun.

Se spune că atunci când îți dorești cu ardoare ceva, dorința devine realitate la un moment dat.

Astfel că, în Ajunul Crăciunului, visul băiețelului s-a împlinit. El dăruiește cadourile mult visate celor dragi, iar din colțul camerei, cu zâmbetul pe buze și inima plină de bucurie, Jazz și Dorotea  aveau să îi mulțumească lui Moș Crăciun pentru dorința devenită realitate.

De atunci și până acum, Jazz împreună cu băiețelul ajută și inspiră oamenii în găsirea cadoului perfect de Crăciun, ei fiind de nedespărțit!