Animax

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 09:00-21:00

Szombat 09:00-21:00

Vasárnap 09:00-21:00

Kapcsolat

lc-waikiki duna plaza
Az üzletről
Kutyáktól és macskáktól a rágcsálókig és madarakig minden házi kedvenc talál valami kedvére valót az Animax kisállat kereskedésben és a www.animax.ro oldalon. Legyen szó új játékszerről, kényelmes fekvőhelyről vagy tágas kennelről, az Animax szakértői minden üzletünkben a házi kedvenc számára legmegfelelőbb termékeket ajánlják.
Ha tanácsra van szükséged háziállatoddal, illetve a megfelelő termékek vásárlásával kapcsolatban, az Animax szakértői várnak üzleteinkben, ahol minden kérdésedre szívesen válaszolnak, és tanácsokkal látnak el.
Keresed a háziállatod kedvenc ételét? Nálunk a leghíresebb termelők által kínált, minden költségvetésnek megfelelő állateledelek tágas kínálatát találhatod! Ezen felül, ha úgy gondolod, változtatnál a kis kedvenc étrendjén, akkor hozd csak el bátran bármelyik Animax üzletbe, ahol többféle eledelt kipróbálhat!
Vagy úgy gondolod, megérdemel egy új kiegészítőt? Minden kutyus, cicus, madár vagy rágcsáló kiválaszthatja a kedvencét a több száz termék közül, amely az Animax üzleteiben elérhető! Játékokon kívül a kutyák és macskák új ruházattal, nagyobb kennellel vagy akár ingyenesen gravírozható (házi kedvenc neve és telefonszám) medállal is gazdagodhatnak!

De hogyan is bizonyosodhatsz meg róla, hogy kedvencednek tetszeni fog, amit vásárolsz neki? Mi sem egyszerűbb: hozd el őt is magaddal! Az Animax üzleteiben szabad, sőt javasolt a belépés háziállattal! Amúgy meg biztosan tetszeni fog neki a hangulat! Temérdek játék, rengeteg kaja, valóságos álom!
Várunk üzleteinkben háziállatoddal együtt! A mielőbbi viszontlátásra!

Elfogadott fizetési eszközök

Készpénz, mastercard, visa, maestro, visa electron.

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva