TAKKO

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-22:00

Szombat 10:00-22:00

Vasárnap 10:00-22:00

Kapcsolat

lc-waikiki duna plaza
Az üzletről
Függetlenül attól, hogy kifinomult divatérzéke van, inkább basic-chic vagy csak lazán sportosan öltözködik, annak aki gyakran vágyik új öltözékre, nem kell sokat fizetnie, mert a Takko Fashion elérhető áron kínál divatos ruhaneműt az egész család részére. Több, mint 1600 üzlethelyiséggel az országban és külföldön, Németország legnagyobb textiláru-kereskedői közé tartozunk.

Egyéni, vonzó ruhadaraboktól a tökéletesen összeillesztett öltözékekig, nálunk mindig található valami új. Ezt üzlethelyiségeink új árukkal való folyamatos ellátásával, és a divattémák folyamatos változtatásával biztosítjuk vásárlóink számára. A romantikus toptól a laza dzsekiig, a kisgyerek farmertól az XXL méretű hölgyeknek szánt maxi tweed szoknyáig saját divattervezőink a Takko Fashionnél felnőtteknek és gyerekeknek szánt, szabadidős és más alkalmakhoz tökéletes divatcikkeket hoznak létre. Teljes divattémákat hozunk létre egyetlen darabból, majd azokat teljes öltözékként tesszük elérhetővé kirendeltségeinkben. A ruhamodellek nagy részét közvetlenül importáljuk. Így tudatosan képezhetjük árainkat, valamint szorosan, gyorsan reagálhatunk a piaci változásokra. Az átfogó minőségellenőrzések nagy mértékben hozzájárulnak a termékeinkre magunk által kitűzött magas színvonal biztosításához. Az eredmény: Minőség kiváló áron.

A vonzó termékkínálaton, megkérdőjelezhetetlen minőségen és előnyös árakon túl, nem utolsó sorban az üzlethelyiségeink elhelyezkedése is hozzájárult a Takko Fashion sikeréhez. Üzleteink új kialakítása a teljes öltözékek bemutatása, az átlátható elrendezés és a modern panelek révén a legújabb szabványoknak is megfelel.

Az értékesítési osztályon, valamint a Westfalia régió Telgte településén található központban dolgozó több, mint 15 000 kollégánk tevékenykedik fáradhatatlanul ügyfeleink igényeinek kielégítésén.

Amit a Takko Fashion ajánl

Függetlenül attól, hogy Ön divatszerető kisasszony van a legújabb trendeket ismerő hölgy – a Takko Fashion a legújabb divatnak megfelelő ruhaneműket, ugyanakkor klasszikus, praktikus darabokat is kínál 36 – 42-es méretben. Ugyanez érvényes a 42 – 54 közötti méretű hölgyek esetében is, akik rendkívül jól festenek a Takko Fashion divattermékeiben.

A Takko Fashionnél a férfiak S – XXL méretű sportos öltözékeket vásárolhatnak. Ezt megfűszerezzük klasszikus farmernadrágokkal, valamint divatos kültéri zakókkal.

A gyerekek és kamaszok a 92-től 176-os méretig terjedő Takko Fashion termékeknek köszönhetően megnyerő külsővel jelenhetnek meg az óvodában és az iskolában. Még a kisbabáknak is tartogatunk aranyos ruhácskákat: A kisbabáknak szánt termékcsalád már 50-es mérettől tartalmaz ruhákat.
A Takko Fashion ugyanakkor alsóneműt is kínál az egész család részére: a zoknitól és sport alsóneműtől kicsiknek és nagyoknak egyaránt, egészen az érzéki fehérneműkig a hölgyek számára.

Hogy minden öltözék teljes legyen, üzleteinkben kiegészítők széles választéka is megtalálható a válltáskáktól, derékszíjaktól a nyakláncokig és fülbevalókig.

Saját formatervezőink a Takko Fashionnél stílusos és korszerű cikkeket hoznak létre. Teljes divattémákat terveznek meg, amelyek vásárlóink számára üzleteinkben teszünk elérhetővé. A ruhamodellek nagy részét közvetlenül importáljuk. Így a Takko Fashion kedvező áron gyártja termékeit, ugyanakkor a piac változásaival is mindig lépést tart. Összetett minőségellenőrzési folyamataink pedig nagymértékben hozzájárulnak a magas színvonalhoz, amelyet a Takko Fashion termékeiben vállalt. Az eredmény: minőség kiváló áron.

Elfogadott fizetési eszközök

Készpénz, mastercard, visa, maestro, visa electron.

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer
Egyéb információk

Nincs megadva