CCC

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-22:00

Szombat 10:00-22:00

Vasárnap 10:00-22:00

Kapcsolat

lc-waikiki duna plaza
Az üzletről
A CCC piacvezető Lengyelország lábbelipiacán, és egyben Lengyelország egyik legnagyobb gyártója is. A CCC divatos lábbelik modern választékát teszi elérhetővé kedvező árakon nők, férfiak, fiatalok és gyerekek minden korosztályának. A CCC „márkaház” elven működik, ami azt jelenti, hogy ugyanabban az üzlethelyiségben számos lábbelimárkát forgalmaz. A CCC legnépszerűbb márkája a Lasocki, bőrből készült lábbelimárka. Több, mint fél évszázadig kizárólag nők számára gyártott lábbeliket, azonban most már férfiak számára is elérhető: Lasocki Fashion for Man, Lasocki Casual, sőt, a gyerekek számára is: Lasocki Kids és Lasocki Young.

Saját márkáin kívül, mint például a Jenny Fairy, a Nylon Red, a Cesare Cave, a Vapiano, a CCC a kicsik által imádott Disney licences lábbeliket is forgalmaz, amelyeken kedvenc meseszereplőik képmásaival nézhetnek szembe.

A CCC nem csak lábbelik, hanem válltáskák és kiegészítők széles választékát is kínálja vásárlói számára. A CCC Románia piacára hozza a legújabb divat trendeket elérhető áron, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékeket nagy választékban, szolgáltatásait kellő minőségben, a vásárlók elvárásainak megfelelően nyújtsa.

Elfogadott fizetési eszközök

Készpénz, mastercard, visa, maestro, visa electron.

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer
Egyéb információk

Nincs megadva