Optiblu

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-22:00

Szombat 10:00-22:00

Vasárnap 10:00-22:00

Kapcsolat

lc-waikiki duna plaza
Az üzletről

A piacon 2004-től jelen lévő OPTIblu Bukarestben és az ország területén több, mint 75 üzletével Románia egyik fő optikai gyógyászati kiskereskedője. A bestseller termékektől az egyes célok iránti tiszteletből létrehozott alkotásokon, az élvonalbeli technológiákon, környezetbarát anyagokon keresztül a niche márkákig és 100%-ban kézzel készített kollekciókig az OPTIblu még a legkifinomultabb ízlésnek is megfelel. A szemüveg kiegészítők, kontaktlencsék és ápolótermékek alkotják a vállalkozás kínálatát, amely minden ügyfél igényeire teljes körű megoldást nyújt.

Az üzlethelyiségekben található termékkínálat több, mint 50 híres látó- és napszemüvegkeret márkát szerepeltet, egyetlen tető alatt akár 1500 egyedi modell megtalálható. A legnépszerűbbek közé sorolhatók: Polaroid, Ray Ban, Carrera, Hugo Boss, Dior, Silhouette, Max Mara, Pepe Jeans, Pierre Cardin, Guess, Tommy Hilfiger és sok más.

Személyre szabott tanácsadás, aktív kommunikáció minden ügyféllel és valós elkötelezettség a szükségletei mellett csak néhány azon megkülönböztető elem közül, amelyek üzlethelyiségeink alapját képezik. Szakembereink felnőtt és gyerek ügyfeleinknek látásvizsgálati szolgáltatásokat biztosítanak, végig kísérik őket a kontaktlencse használatának, megszokásának, illetve a látószemüveg kiválasztásának teljes folyamatán.

Minden optikai rendelő modern berendezésekkel rendelkezik. Az egyes rendelőkben található szabványos felszerelés magában foglalja a következőket: a dioptriák mérésére használt automata refraktométer, a szemüveglencsék mérését szolgáló lencsemérő, kontaktlencse felírása során, valamint különböző szemészeti betegségek felismerésére használt biomikroszkóp, lencsekészlet, vizsgálati vetítő és a közelre látási élesség ellenőrzésére használatos látásvizsgáló tábla.

Elfogadott fizetési eszközök

Készpénz, mastercard, visa, maestro, visa electron.

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva