Optiplaza

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-22:00

Szombat 10:00-22:00

Vasárnap 10:00-22:00

Kapcsolat

lc-waikiki duna plaza
Az üzletről

Az Optiplaza 2004-től folyamatosan fejlődött, 22 üzlethelyiségből álló hálózatot épített ki, amely egy fedél alatt egyesíti a divatot és a szemgyógyászatot, különleges termékeket kínálva ügyfeleinek: látószemüveg-keretek, függőlencsék, kontaktlencsék, napszemüvegek és kiegészítők. Az ügyfél az első vizuális hatástól a termékek csomagolásáig kiváló professzionális útmutatásban részesül, így az Optiplaza üzleteiben történő vásárlás mindig egyedülálló élményt nyújt.

Az üzlethelyiségekben található termékkínálat több, mint 50 híres látó- és napszemüvegkeret márkát szerepeltet, egyetlen tető alatt akár 500 egyedi modell megtalálható. A legnépszerűbbek közé sorolhatók: Polaroid, Ray Ban, Avanglion, Carolina Herrera, Furla, Silhouette, Ana Hickman, Swarovski, Furla, Guess, Police és sok más.

Személyre szabott tanácsadás, aktív kommunikáció minden ügyféllel és valós elkötelezettség a szükségletei mellett csak néhány azon megkülönböztető elem közül, amelyek üzlethelyiségeink alapját képezik. Szakembereink felnőtt és gyerek ügyfeleinknek látásvizsgálati szolgáltatásokat biztosítanak, végig kísérik őket a kontaktlencse használatának, megszokásának, illetve a látószemüveg kiválasztásának teljes folyamatán.

Minden optikai rendelő modern berendezésekkel rendelkezik. Az egyes rendelőkben található szabványos felszerelés magában foglalja a következőket: a dioptriák mérésére használt automata refraktométer, a szemüveglencsék mérését szolgáló lencsemérő, kontaktlencse felírása során, valamint különböző szemészeti betegségek felismerésére használt biomikroszkóp, lencsekészlet, vizsgálati vetítő és a közelre látási élesség ellenőrzésére használatos látásvizsgáló tábla.

Elfogadott fizetési eszközök

Készpénz, mastercard, visa, maestro, visa electron.

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer
Egyéb információk

Nincs megadva