Media Galaxy

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-22:00

Szombat 10:00-22:00

Vasárnap 10:00-22:00

Kapcsolat

lc-waikiki duna plaza
Az üzletről
A Media Galaxy már 16 éve áll vásárlói rendelkezésére, amikor Románia piacán új elképzelést valósított meg: nagy területű üzlethelyiségekből álló üzletlánc, amely a legnagyobb választékban kínál termékeket, elkötelezett a technológia iránt, és ügyfelei számára a legújabb készülékeket szeretné biztosítani. A tágas területek – üzletenként több, mint 3 000 nm –, valamint a termékválaszték első sorban rendkívüli választási szabadságot jelent minden vásárlónak, aki átlépi az üzlethelyiségek küszöbét.
ELEKTRONIKAI ÉS ELEKTROMOS HÁZTARTÁSI TERMÉKEK LEGNAGYOBB VÁLASZTÉKA
A Media Galaxy üzleteiben és a mediagalaxy.ro weboldalon számos ajánlatot találhatsz elektromos háztartási és elektronikai termékekre, valamint új termékkategóriákra is – utazási cikkek és kerekes bőröndök, kozmetikumok és parfümök, kávé, üdítőitalok és víz, valamint gyerek- és kisbabatermékek. A legismertebb televíziómárkák, valamint informatikai termékek és eszközök rendkívül széles választékát vásárolhatod meg akciósan a legjobb teljesítményű laptopoktól kezdve az asztali számítógépeken keresztül a szoftver- és hálózati termékekig. Megrendelhetsz mindent, amire a háztartásodban szükséged lehet: hűtőszekrényt, mosógépet, tűzhelyet vagy kávéfőzőt, de vasalót, porszívót és konyharobotot is. Fedezd fel a fényképezőgépek és videókamerák széles választékát, tekintsd meg a legújabb generációs okostelefonokat és intelligens otthoni felszereléseket.
A Media Galaxy a gaming szerelmeseinek számos játékkonzolt – PS4, Xbox és Nintendo – illetve hozzájuk rengeteg videójátékot kínál. Itt a jármű területe sem marad alább – a Media Galaxyban gumiabroncsokat, autós tartozékokat, de akár használt autót is vásárolhatsz.
A Media Galaxy vásárlói számára minőségi márkáktól származó legnagyobb termékválasztékot kínálja, és a „Visszajár a különbség” szolgáltatásunk révén ajándékutalvány formájában kifizetjük neked a máshol olcsóbban megtalált termék és a nálunk kínált termék ára közötti különbséget.
Elfogadott fizetési eszközök
Készpénz, mastercard, visa, maestro, visa electron.
Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer
Egyéb információk

Nincs megadva